Om T.A.S.

Tatovering og anden kunst

I 2009 valgte Amanda og jeg at samle alle vores kreative udfoldelser under samme navn, Twilight Art Studio.

Målet var at skabe optimale rammer for kunstnerisk udfoldelse, hvor alle planer var lagt ud fra hvad vi mente kunne indfri dette. Drømmen om at elske sit arbejde hele vejen til graven var enormt vigtig for mig, så der er blevet reflekteret utrolig meget over hvad der skulle til for at lade dette blive virkelighed.
Kærligheden til arbejdet er som tatovør, og som kunstner i det hele taget, noget der afspejler sig i de kreationer man laver, hvilket er vigtigt, både for en selv og for dem der køber værkene.

Samme år åbnede dørene på vores første fysiske lokation, studiet i Fortunstræde, lige i hjertet af København.
Der havde vi en fantastisk start, alt imens vi stille og roligt fik vores planer mere på plads. Lidt forskelige tiltag blev afprøvet; noget holdt og andet blev valgt fra igen. Studiet var super hyggeligt, gode udlejere og både kunderne og vi var glade.

Det hele fik en brat ende ved det store skybrud, d.2 Juli 2011. På få timer var hele studiet og det omkringliggende kvarter, oversvømmet af vand der blev presset op fra kloakkerne,
Dette lukkede desværre for studiet i Fortunstræde ganske effektivt. Tidsmæssigt var der for lange udsigter, til den påkrævede renovation og forbedring af stedet, der skulle sikre vi kunne arbejde med tatoveringer på stedet fremover.
Der ligger i dag et andet tattoo studie, som vi håber har nydt godt af ejernes istandsættelse og elsker lokalerne som vi gjorde.

Derfra ledte vi efter nye lokaler, og kiggede grundet den triste oplevelse med oversvømmelse efter noget der skulle mere til at drukne.
Dette ledte os til lokalerne i Knabrostræde, der havde lækkert lys fra 5 tagvinduer, god plads, samt lå 3 etager over gade niveau, så ingen frygt for kloakvand der.
Vi havde et par rigtig gode år i Knabrostræde, hvor studiet og vores koncept for alvor begyndte at blomstre og falde på plads.
Det fik så en brat ende, da jeg fik dobbelt diskusprolaps, hvilket medførte en periode med så mange sygedage, grundet stærke smerter, at vi efter 6 måneders kamp måtte dreje nøglen.

Det stod ellers helt klart på dette tidpunkt at vores koncept og idealer var noget der virkede efter hensigterne, både for os og for kunderne. Nu skulle helbredet bare kunne følge med.

Heldigvis gav vores gode ven og kollega, David “Dino Baby” Engelmann, mig gratis arbejds-husly i hans studie, der på det tidspunkt lå på vores nuværende adresse.
Dette gav mig mulighed for at komme igang efter “faldet” og da den anden halvdel af Davids samlede lejemål blev ledigt, lejede vi det straks og Twilight Art Studio fik dermed sin 3. og forhåbentlig endelige, fysiske lokalitet.

Vi havde 6 gode år med David som nærmeste nabo, hvor jeg fandt en ny arbejdsrytme, der tog hensyn til en dårlig ryg og langsomt, men sikkert gik alt den rigtige vej igen. David valgte så ved årsskiftet 18-19, at flytte sit studie til Helsingør, som bl.a. er meget tættere på hans hjem.

Dette resulterede i at TAS overtog hele lejemålet i Schleppegrellsgade, hvilket efterlod os med mere plads end vi kunne bruge, samt større udgifter, end der var sjovt og bæredygtigt på den lange bane.
Dette faldt dog fint på plads med at jeg var begyndt at savne kollegaer igen, og som altid; alle planer skal revideres efter hvordan virkeligheden udspiller sig.
Selvom det tog noget tid at få på plads, hvordan vi skulle gå fremtiden i møde og stadig være trofaste omkring vores idealer og ambitioner for studiet, er det lykkedes bedre end forventet.

Som det første skridt ind i 2020 og alle vores nye planer, har vi fået én til på holdet; Maj Walter.
Hun er en fast del af Twilight Art Studio fra det nye år, og kommer med tiden til at udfylde den vigtigste nye aktuelle rolle i studiet; daglig bestyrer af stedet.
Som vi bevæger os ind i 2020, er et af målene at udvide teamet yderligere, og samtidig sikre de vilkår, den ro og de gode resultater, vores kunder vant til.

/Iver 🙂

Læs mere om T.A.S. holdet i vores respektive gallerier.
Amanda Ryberg, Maj Walter, Iver Gørtz.